Welke games kan je spelen?


De Barones

De barones is een location based game waarbij je al spelend in de stad met je smartphone op zoek gaat naar nieuwe punten. Vooraf zijn locaties gekozen, bijvoorbeeld culturele plekken, plaatsen met veel historie of juist hele rustige mooi plekjes. Het spel laat vervolgens op deze plekken, onderdelen zien uit het spel die met de plek te maken hebben. Een schilderij, een sleutel, een kandelaar of een tas in dit geval.Op deze manier kun je met augmented reality bezoekers door je stad leiden naar de plekken die interessant zijn. Ideaal dus voor toerisme in je stad te bevorderen. Het verhaal van de barones is een verhaal dat iedereen aanspreekt.

Terug

Fleur

Speciaal voor kinderen ontwikkelden wij de app Fleur. Spelenderwijs leren wij kinderen met deze app meer oog te hebben voor het verzorgen van planten, dieren en mensen. Fleur is een bloem die haar blaadjes is kwijtgeraakt. Met behulp van augmented reality kunnen de kinderen de blaadjes weer terugvinden.

Terug

Mata Hari

In het kader van Leeuwarden- Friesland 2018 ontwikkelden wij het Stadsspel Mata Hari. De route leidt bezoekers langs bijzondere bezienswaardigheden in de Friese Hoofdstad. Aan de hand van opdrachten kunnen deelnemers een puzzel oplossen. Eén van de vragen die beantwoord moet worden is bijvoorbeeld ‘Waar staat het geboortehuis van Mata Hari’.

Terug